Marianne of Jeff Weber aan de wieg van Nigel Fischer’s zangcarriere ?

Marianne Weber stond uiteindelijk aan de muzikale wieg van de in Utrecht geboren Nighel Fischer. Zijn ontmoeting met de koningin van het levenslied op Gran Canaria, was de directe inleiding voor de release van zijn in 2013 verschenen debuutsingle ‘Dat melodietje uit die Spaanse gitaar’.

 

Sindsdien heeft de in Houten woonachtige zanger net als zijn eerste single, binnen 4 jaar alleen maar door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde nummers uitgebracht. De teller voor de vrolijke volkszanger staat ondertussen al op negen singles!

De 24-jarige Nigel die onlangs de Universal Studio’s in Orlando bezocht tijdens een trip door de States en Mexico, zette kort geleden een belangrijke vervolgstap in zijn carrière; Hij tekende bij Rood-Hit-Blauw Produkties en hoopt zo het succes als artiest nog verder uit te kunnen gaan bouwen. Daarnaast dook Nigel opnieuw de studio van Laurens van Wessel in om zijn nieuwe- wederom door Jeff Weber geschreven single, ‘Ik laat het allemaal gebeuren’ in te zingen. Blijft het bij een one-night- stand of wordt zij de liefde van z’n leven? Dat is de insteek van deze op en top meezinger met torenhoog feestgehalte én dus ook 10e single van…… Nigel Fischer.

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/5ngyrOxIypNNvz0inp3cjI

Link naar boekingen en info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/nigel-fischer/

Link naar de clip op youtube: https://youtu.be/h99VNemKviQ

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613341534