Marco Kimsen maakt vrolijke song van winnend ESF lied uit 1976.

Na zijn eerste twee in Nederland behoorlijk gedraaide singles werd het tijd voor een opvolger om na de Vlaamse Ultra Top50 ook bij ons te proberen de hitlijsten binnen te komen. Marco Kimsen zocht en vond in de bekende producer Lex De Groot de ideale man om een frisse, zomers getinte en vrolijke song te maken van het winnende lied van het Eurovisie songfestival 1976 van de groep Brotherhood of Man: “Save all your kisses for me” wordt “Kusjes voor mij”:

 
De trompetpartijen nam Nico Schepers (Clouseau) voor zijn rekening en Marva Nielsen (Shana) deed het bijpassende koorgedeelte, wat dit nummer een extra dimensie geeft. Alles natuurlijk met een bijbehorende feel good videoclip

“Kusjes voor mij” is een aanstekelijk nummer dat je de oren doet spitsen en spontaan een glimlach op je gezicht tovert.

www.marcokimsen.nl