Marcel Dool gaat deze zomer op zoek naar de zon in zijn leven

Zanger entertainer Marcel Dool is geboren en getogen in Amsterdam, pakt de microfoon op zijn 12e en laat deze niet meer los. Vanaf dat moment is hij verslaafd aan zingen en in de daaropvolgende jaren actief als zanger in alle cafés op en om het Rembrandtplein in Amsterdam.

 

Ook wint hij de ene na de andere talentenjacht met zijn zangkunst en gevoel voor entertainment. Inmiddels bezig met optredens door het land waar hij van elke gelegenheid een waar feest maakt. Marcel Dool is een ras zanger/entertainer van formaat en van alle markten thuis.

Marcel Dool is bekend van de weekbladen Party, Privé, Telegraaf en op TV van RTL4 Gordon`s “Hotter than my daughter”. In de zomer van 2014 heeft Marcel zelfs 11 weken lang iedere week in de vakantie Party gestaan! Marcel Dool heeft opgetreden tijdens het bekende Amsterdamse Jordaan festival in Amsterdam, RADIONL tour, Pikketanissie festival en de artiestenreis van Rob Brouwer in Turkije.

Ook is hij regelmatig te zien tijdens de Feestartiesten Westendorf feestweek in Oostenrijk en vele andere grote en bekende evenementen, maar ook de kleinere kroegen vindt Marcel nog steeds leuk om aan te doen. De lekkere Amsterdamse gezellige sfeer te verkrijgen, dat is wat ie graag doet en wat hem iedere keer weer lukt!

Marcel Dool heeft inmiddels met zijn singles “Stop de tijd” en “Je kan maar beter vrolijk zijn” een visitekaartje afgegeven. In november 2012 kwam Marcel Dool terug met een bijzondere sfeervolle ballad: “Dit moment”, opgevolgd door “Bijna weekend”, een duet samen met Hans Steiger. Van het mooie gevoelige nummer “Ik kan je niet vergeten” zijn de tekst en muziek geschreven door Marcel Dool en Kees Tel. Dit nummer bereikt zelfs een 67e plaats in de Nederlandse top 100!

In 2015 volgt het door Bram Koning geschreven en in de Manfred`s Studio te Etten Leur geproduceerde “Lekker lekker met jou”. De zomer van 2016 staat in het teken van de Pokémon Go App en Marcel speelt daar handig op in met het zelf gecomponeerde en geproduceerde “Pokémon”, een grappige track, voorzien van een stevige feestbeat.

Op vrijdag 30 juni 2017 zal de nieuwe Marcel Dool single “Zonder jou” door niemand minder dan Mike Peterson worden uitgereikt! Marcel koos ditmaal voor een zomersingle met een heerlijke reggaeton beat waarbij je niet stil kan blijven zitten. De nieuwe single is geschreven door R.J. Bos, door echte live muzikanten ingespeeld en in z’n geheel door Marcel Dool zelf geproduceerd in zijn MaDo Entertainment Studio. Release en promotie worden wederom verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk!