MARC LAPRÉ DOET GEEN OOG MEER DICHT

De in Den Haag geboren en getogen Marc Lapré begon rond zijn 18e met zingen door regelmatig zingen op verjaardagen en partijen. Als hij later, in 2004, zanger Rob Rietbroek op de camping ontmoet begint zijn zangcarrière serieuzere vormen aan te nemen.

 

Tot groot genoegen van de campinggasten, zingen ze samen regelmatig in de kantine de sterren van de hemel. Om hun ervaring verder te vergroten, doen ze succesvol mee aan diverse talentenjachten en Marc zingt dan meestal de liedjes van zijn grote voorbeeld Jannes. Het duurt uiteindelijk tot 2011 dat Marc zijn debuutsingle uitbrengt, getiteld “Jij”.

Diverse singles en vele optredens volgen en drie jaar geleden startte Marc zijn eigen boekingskantoor ML Entertainment.

Nu is het tijd voor een nieuwe single “Ik Doe Geen Oog Meer Dicht”, zomerse klanken, geproduceerd door La Haye Sound Productions. De release wordt uitgevoerd door TipTopNL en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion.