Maikel ten Voorde laat zich inspireren door Mexicaanse klanken

De 27-jarige zanger uit Enschede is druk bezig met het vervolg op zijn single ‘als het om de liefde gaat’ die in Maart uitkwam. Recent is zijn nieuwste single en videoclip opgenomen. Het nummer is wederom geproduceerd in de Rooftop Studios, waar Maikel samen met Edwin van Hoevelaak veel tijd heeft doorgebracht om tot een ware zomerhit te komen.

 

De single is ook het eerste nummer waarvan Maikel de tekst zelf geschreven heeft. De videoclip is wederom gemaakt door Frank Swenne, waarmee Maikel in korte tijd een goede band heeft opgebouwd. Maikel geeft aan ‘een echte vriend’ te hebben gevonden waarmee hij eindeloos kan sparren over de inhoud van zijn videoclips. ‘Frank komt zelf altijd met verrassende ideeën die mij inspireren bij de keuze van mijn liedjes’, aldus de zanger. Maikel is dan ook in zijn nopjes betreffende zijn nieuwe videoclip, die opgenomen is op een prachtige `hollandse` locatie. Ook denkt hij samen met zijn management na over zijn carrière en welke stappen hij wil gaan maken dit jaar. ‘De intentie is er om dit jaar nog meerdere singles uit te gaan brengen, mijn management Q&Q Events ondersteund me hierbij en hier ben ik ze enorm dankbaar voor’ besluit de zanger.

Mocht je meer informatie willen of op de hoogte gehouden worden van zijn nieuwe single, dan kun je Maikel volgen via zijn website, Facebook, Instagram en Twitter.