Leroy Krielen komt met zomerse remix; “Op een terrasje”

Het gaat lekker met de zang carrière van Leroy Krielen! Afgelopen jaar scoorde hij een bescheiden feesthitje met zijn nummer “Feesten doe ik alleen met jou” en deze lijn trekt hij door. Deze keer heeft hij een lekkere nieuwe remix gemaakt van de mega hit “Op een terrasje”. Het nummer is flink onder handen genomen door producer André Kooiman waardoor het een frisse zomerse en moderne uitstraling heeft gekregen.

 

Een lekkere bubbling beat met gezellige accordeon solo’s en een hele vette sound geven het nummer een geweldige nieuwe boost. Vorig jaar zomer pas bracht zanger Leroy Krielen uit Zevenbergen zijn eerste single uit getiteld; “Zij is te mooi voor mij”. Deze zomerplaat werd meteen veel gedraaid op de radiostations en was al meteen een groot succes!
“Het is een supervet nummer geworden dat ongetwijfeld voor veel ambiance zal gaan zorgen!” zegt Leroy over zijn nieuwste singel. Als extra bonus track staat op de nieuwe singel van Leroy een dikke Moombahton remix van het nummer “Zij is te mooi voor mij”. De single “Op een terrasje” is vanaf 1 Juni 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. De videoclip zal medio Juni te zijn via o.a. Youtube. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn nieuwe feestplaat heeft Leroy Krielen een geweldige single afgeleverd die bij de liefhebbers van een feestje zeker niet mag ontbreken in de playlist!
www.leroysound.nl