K3 film 13 december in de bioscoop.

Marthe, Hanne en Klaasje oftewel K3  zijn al enkele weken druk met de opnames van hun eerste eigen film. Ook Nicolette van Dam, Winston Post en Tim Douwsma hebben een rol in de film ‘K3 Love Cruise”. K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis.

En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen de 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise! die 13 december in de bios te zien is.

Nicolette zal de rol spelen van Visschers, de directrice van de cruisemaatschappij waar K3 aan boord gaat. Tim Douwsma neemt de rol van Alex, de vroegere buurjongen van Hanne, op zich.