JOEY KRAMER – ALS HET NACHT WORDT IN DE STAD

Zo’n 10 jaar alweer is Joey Kramer op de podia te bewonderen. Hij was er al jong van overtuigd dat hij zanger zou worden! André Hazes is daarbij zowel z’n grote voorbeeld als inspiratiebron. Nee, Joey zou de Amsterdamse volksheld nooit gaan imiteren maar natuurlijk doet ’t hem goed als zijn publiek steeds weer laaiend enthousiast is zodra Joey een liedje van Dré brengt tijdens zijn optreden.

 

De 26-jarige zanger uit Deventer heeft zich nadrukkelijk ontwikkeld de afgelopen jaren en wordt niet voor niets beschouwd als een ras entertainer en aanstormend talent. In 2011 verscheen zijn eerste landelijk uitgebrachte single ‘Zolang Ik Bij Je Ben’. Na meerdere releases tussendoor tekende Joey vorig jaar voor de duetten ‘Laat Mij Maar Gaan’ en ‘Beter Dat Je Gaat’ samen met collega Gerrit Haverman.

Deze gedreven en zeer ambitieuze artiest nam onlangs plaats achter de microfoon in The Boom! Music Studio in Breda om onder leiding van Frank Verkooyen zijn nieuwe plaat ‘Als Het Nacht Wordt In De Stad’ op te nemen. “Het is een oud liedje van Koos Alberts uit 1986”, zo vertelt Joey. “Er zit een super goed verhaal in en dat pakte mij. Frank heeft het nummer vervolgens in een 2017-stijl gegoten. Ik hoop dat de mensen hier veel plezier van zullen hebben”, aldus de zanger. De stoelen kunnen aan de kant want deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte feestknaller is een garantie voor vele meters polonaise in elke zaal en kroeg!