Jessy ook zeer geliefd in Duitsland

Enige weken geleden bracht Jessy het nummer “ Hemelsblauwe ogen” uit. Een single die haar geen windeieren heeft opgelegd want vanaf dag een staat de telefoon in huize Arjaans niet stil. Airplay in diverse lijsten zowel in Nederland als Vlaanderen en zelfs Duitsland heeft interesse getoond.

 

De single, bij onze Oosterburen ook bekend van Anna Maria Zimmerman, is in de grensstreek zeer veel aangevraagd via de muzieksystemen waarin Jessy met dit nummer is opgenomen., Dat heeft er toe bijgedragen dat ze het afgelopen weekend naast de optredens tijdens de Pinksterfeesten in Zoutkamp ook een viertal optredens in Duitsland heeft gedaan. “ Heerlijk gevoel dat je als Nederlandse zangeres ineens op handen wordt gedragen in Duitsland. Neeik had niet als doel om in Duitsland ook maar iets te doen maar ja dit komt op mijn pad en geniet ervan. Een van de optredens was voor boekers en horeca exploitanten en dit optreden heeft me weer nieuwe optredens in de grensstreek opgeleverd. Echt super.” aldus de goedlachse Jessy. Naast de vele optredens de komende maanden en een welverdiende vakantie zal ze ook al weer spoedig de studio induiken om de opvolger van “ Hemelsblauwe Ogen” en nummers van haar album ( verschijnt 2018) op te gaan nemen. Kortom Jessy zit zeker niet stil de komende maanden