JEREMY DERKSEN KOMT MET NIEUWE SINGEL ZEG ME WAAR BEN JIJ ?”

Voor Jeremy Derksen uit het mooie Didam begon zijn carrière als zingende ober op de kermis en bij een partycentrum zo’n 2½ jaar geleden als een grapje. Hij kwam met het prachtige nummer “Als Didammer ben ik geboren” en dat werd een regelrechte hit in de regio van Didam.
Dit grapje heeft hij uiteindelijk doorgezet en resulteert nu in een 2e cd met de prachtige titel “Zeg me waar ben jij ?” en hiermee hoopt Jeremy Derksen de grote doorbraak landelijk te krijgen.
Jeremy is druk bezig om een eigen sound te ontwikkelen en wil dit uitwerken tot een eigen repertoire dat veelzijdig is en voor iedereen, zodat Jeremy Derksen herkenbaar is aan een frisse sound en een frisse heldere lach in heel Nederland
(tekst en muziek; J.Bolk & A. Venemann)

 

Link Website: www.jeremyderksen.nl
Link Facebook: https://www.facebook.com/artiestjeremy/