Jarige TV OOST geeft pleinfeest met heel veel artiesten!

Op zondag 11 juni viert TV Oost voor de derde keer haar 25ste verjaardag, en wel op de Brink in Bathmen. Ze starten om 11 uur met een gezellig ochtendprogramma ‘frühshoppen’. ’s Middags om 16 uur maakt een lange rij bekende artiesten zijn opwachting op het grote opblaasbare RTV Oost-podium tijdens het pleinfeest. De entree is natuurlijk gratis.

 

 

Frühshoppen, 11.00 – 12.00 uur

Vanaf een speciaal ingericht RTV Oost plein met kraampjes met lokale specialiteiten en gezellige zitjes, praten Bert Eeftink en Monique Sleiderink met leuke gasten aan tafel. RTV Oost coryfee Jan Medendorp is te gast en ook Höllenboer schuift aan en treedt op. Verder zorgt de Grensland Oberkrainer uit Overdinkel voor de muzikale ondersteuning. Sfeer dus!

Pleinfeest, 16.00 – 18.00 uur

RTV Oost dj Bert van Losser ontvangt een groot aantal artiesten. We maken er een mooi feestje van. Je kunt gaan genieten van optredens van onder anderen:

Helemaal Hollands
Peter Beense
Ellen Jannink
Vinzzent
Wannebiezz
Samantha Steenwijk
Mooi Wark
Koos Alberts
Edwin van Hoevelaak
Lana Wolf
Alex

 

Andere pleinfeesten zijn;

Zondag 10 september – Raadhuisplein in Tubbergen

Zondag 24 september – Markt in Ommen