Janneke de Roo slaat met Frans Kas de handen ineen…

“Ik verlang zo” is het romantische duet van Janneke de Roo en Frans Kas. De primeur van de single is 14 juni om 14:00 uur in het programma van Hessel Wijkstra bij RADIONL! De meeslepende klanken van deze zonnige single brengt je gelijk in de sfeer van een zwoele zomeravond in de armen van je geliefde.

 

De Drentse zangeres Janneke de Roo, bekend van o.a. “Blauwe Korenbloemen” en “Huisje bij de brug”, leerde tijdens een tv opnamedag van “Het Artiesten Festival” de presentator/zanger van dat programma Frans Kas kennen. Frans Kas, beter bekend in de feestmuziek als de gentleman-entertainer Franky Stardust die eerder o.a. de singles “De Handen Ineen” en “Mag ik dansen” heeft uitgebracht.

De muzikale band werd tussen Janneke en Frans tijdens de verschillende gezamenlijke optredens door het land steeds hechter. En toen Janneke besloot om in de clip van haar nummer “Mooi is de liefde” Frans als tegenspeler in te zetten, was het plaatje voor het publiek gemaakt. De vele positieve reacties leidde tot de vraag om samen een nummer uit te brengen. Hierdoor kunnen we nu getuigen zijn dat niet alleen het plaatje maar ook de stemmen perfect op elkaar aansluiten en kunnen wij genieten van het romantische “Ik verlang zo”.

 

De release- en digitale promotie van “Ik verlang zo” is in handen van Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.