Høksons presenteert nieuwe single ‘In de kost’ op 2 juni

Veenkoloniale rockband Høksons presenteerde haar nieuwe single ‘In de kost’ gisteren. Deze snelle hardrockplaat in de geest van onder meer AC/DC, Airbourne en Motørhead was die dag vanaf 17.00 uur gratis te downloaden via www.hoksons.nl/indekost. Ook is de single via alle bekende muziekaanbieders te beluisteren.

 

De nieuwe single gaat over het arbeidersbestaan van werklui die altijd over moeten werken. “Ze zijn de hele week van huis, altijd in de kost. Op vrijdag lekker op tijd naar huis, maar op maandag weer gezeur”. “Een leven dat draait om werk en weekend, daar gaat dit nummer over”, aldus Høksons-frontman Gert Huls.

Bij de single verschijnt een Lyric video, die te zien en horen is via vele mediakanalen, zoals radio en tv, muzieksites en social media. Voor de uit de regio Ter Apel-Emmen afkomstige band is deze single een voorproefje van het nieuwe album, waaraan momenteel hard wordt gewerkt. De releasedatum is nog niet bekend.

Voor de digitale promotie van “In de kost” zijn de Høksons een samenwerking aangegaan met UltimateDisk van Maurice Edelenbosch.