Goldie Kedde ‘Mezelf zijn’.

Een nieuwe naam een nieuw geluid, met de single “Mezelf zijn” zet de 21 jarige zangeres zich zelf op de kaart. Geboren in Haarlem maar opgegroeid in Zandvoort zullen we de komende tijd veel gaan horen van dit talent. 

 

Goldie Kedde heeft de afgelopen jaren al regelmatig van zich laten horen in het land door het winnen van diverse talentenjachten zoals “The Voice of Haarlemmermeer” en de Talentenjacht van de plashoeve Vinkeveen maar ook stond Goldie in de finale bij Jantjes Verjaardag.

Met “Mezelf zijn” laat Goldie Kedde een modern geluid horen in de Nederlandstalige muziek.

Opgenomen en geproduceerd door Ger Oerlemans en geschreven door Jeffrey van der Meer met de steun van MR Events en Artists en uitgebracht op het label van T-Rec kunnen we gerust stellen dat Goldie Kedde een goed team om zich heen heeft verzameld.