Gezelligheid is Davey Bindervoet

‘Ik denk aan jou’ is de nieuwe single van Davey Bindervoet. De zanger heeft gezelligheid hoog in het vaandel en dat is ook terug te horen in de single. Het is een fris en zomers nummer met een melodie die bekend in de oren klinkt.
Dat de melodie bekend in de oren klinkt, komt omdat het een cover is van Tom Jones – ‘Help yourself’. De beginselen van dit nummer lagen al een tijdje en dit is stukje bij beetje verder uitgewerkt. De muziek klinkt gezellig en dat is precies wat Davey Bindervoet wil: gezelligheid. “Het is een nummer dat bij mij past. Lekker fris, herkenbaar, een hoog meezing gehalte en vooral omdat het gezellig moet klinken en dat is gelukt.”, aldus Davey.
Vorig jaar bracht de Amsterdamse zanger voor het eerst een eigen nummer uit. Ook voor de single ‘Zomer’ had hij een missie: gezelligheid overbrengen. Davey droomt er dan ook van dat zijn liedjes worden meegezongen op de terrassen. Iedereen moet er vrolijk van worden, meedeinden en meezingen en dát maakt het weer gezellig.