FEESTZANGER RENÉ STEEKT KLASSIEKER “JIJ BENT VEEL TE MOOI” IN NIEUW JASJE

Met “Jij Bent Veel Te Mooi” presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Deze nieuwe bewerking van de klassieker van Danny Cardo uit 1972 is voorzien van een aangepaste tekst en een nieuw arrangement. “Dit liedje is tijdloos en staat anno 2017 nog steeds als een huis. Ik vond het liedje in 1972 al te gek. Het deed me altijd denken aan mijn buurmeisje, waar ik wel een oogje op had.

 

Later bleek dat ze op vrouwen viel.” aldus René. “Jij Bent Veel Te Mooi” is herkenbaar en ligt gemakkelijk in het gehoor. “Tijdens mijn optredens gaat de tent meteen helemaal los”, vervolgt René.

Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als diskjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als diskjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.

De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje “De Geinige Glazenwasser”. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als “De Amsterdamse Zwerver”, ”Simon Snuffelaar” en “Blijf Van Mijn Wijf” steeds verder uit.

Inmiddels is het tijd voor zijn allernieuwste schijfje “Jij Bent Veel Te Mooi”, welke op vakkundige wijze geproduceerd is door niemand minder dan hitproducer Martin Sterken, waarmee René sinds enige tijd met veel plezier samenwerkt.

Voor “Jij Bent Veel Te Mooi” is uiteraard een toepasselijke clip geschoten in ’s Hertogenbosch, door niemand minder dan William ten Kate van Williamcrossmedia, welke in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.