Feestduo Kaaigezellig nieuwe single; “Pijn in mijn kop (oe ah)”!

Een nog dikkere beat met een commerciële EDM sound en een tekst die niet meer uit je kop gaat! Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen en Martin van Hemert) maakten begin dit jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot”. De vette apresski sound van het duo viel meteen op bij feestminnend Nederland. Dat hun muziekstijl heel goed in de smaak valt bij het publiek getuigen de vele streams en views op hun debuutnummer.

 

Ook bestegen ze de hitlijst bij de prestigieuze verkiezing van de website ‘Carnaval Hits’ om daar als tweede te eindigen. Als klap op de vuurpijl werd ‘Kaaikapot’ met overmacht verkozen
tot Kroegenkraker 2017 bij Oké FM, het radiostation van de regio’s Bommelerwaard, Langstraat en het Land van Heusden en Altena.
‘Supervet nummer’
Ondertussen is het tweetal ook alweer bezig geweest met het schrijven van een goede opvolger van deze successingle, die ze hebben gevonden met hun nieuwe nummer “Pijn in mijn kop (oe ah)”. Wederom hebben ze een supervette après-ski/zomerknaller gemaakt samen met producer André Kooiman die ook hun debuutsingle maakte. “Een dikke beat en een commerciële EDM sound maken het een supervet nummer. Hiermee gaan we de feesttenten, cafés en voetbalkantines zeker op zijn kop gaan zetten!” aldus het enthousiaste duo.
De nieuwe single met de titel “Pijn in mijn kop (oe ah)” is vanaf Juni 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streamingportals en zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Ook een professioneel geproduceerde videoclip van het nummer, geregisseerd en geproduceerd door Anton Kuijntjes van marketingcommunicatiebureau ‘Dirk doet’ zal te zien zijn op Youtube. Met hun nieuwe single trekt Feestduo Kaaigezellig de lijn door van dikke feesthits en ga je straks zingend de zomer door met de zin; Oe ah, morgen heb ik pijn in mijn kop!