En noú zijn de vrouwen aan de beurt!

Spanning alom in voetballand. Het EK vrouwenvoetbal gaat van start en ook nog eens een keer in ons eigen kikkerlandje.  In 7 Nederlandse steden zullen onze dames het opnemen tegen hun Europese rivalen, te starten tegen Noorwegen op 16 juli in Utrecht. Vanaf die datum zal het spannend worden wie er uiteindelijk op 6 augustus in Enschede met de beker vandaar gaat.

 

Als het aan DJ Timmie ligt gaan ‘zijn’ OranjeLeeuwinnen het heel ver schoppen.  De kleinste DJ van Europa (1.25m) maakte voor deze gelegenheid een enorme vette opzwepende plaat: “OranjeLeeuwinnen”.
‘OranjeLeeuwinnen, we gaan winnen, winnen, OranjeLeeuwinnen, we gaan winnen!’ klinkt het keihard door het stadion. Het publiek springt en host mee, precies zoals zijn bedoeling was.
DJ Timmie: ‘Ik ben al heel lang bevriend met één van die meiden en vind het hoog tijd worden dat er eens wat meer aandacht komt voor deze tak van sport. Mannenvoetbal wordt de hemel in geprezen, nu is het een keer de beurt aan de vrouwen om gehoord te worden.’