En dit is dan de nieuwe clip van Thomas Berge.

Thomas Berge vertelde vorige week in het radioprogramma Goedemorgen Overijssel! openhartig over zijn nieuwe single. ‘Ik Wil Niet Dat Je Gaat’ gaat over de verbroken relatie van zijn producer  Edwin van Hoevelaak. De clip is zojuist online gegaan >

 

 

RTV OOST:

“Ik zat in een hamburgerrestaurant toen ik gebeld werd door Edwin”, vertelt de uit Haaksbergen afkomstige zanger aan presentator Bert van Losser. “Hij vertelde dat hij een nummer geschreven en hij was héél enthousiast.”

‘Geweldig nummer’

Van Hoevelaak had een nummer voor Berge geschreven over zijn eigen, verbroken relatie. “Ik besloot het nummer direct in het restaurant te beluisteren. En ik vond het zo’n geweldig nummer! Ik werd helemaal wild op mijn stoel”, lacht Berge. “En ik herkende het gevoel van het nummer direct. Ik ben zelf ook eens in de situatie beland dat iemand er ineens vandoor gaat, dus ik weet hoe dat voelt.”

Op de vraag van Van Losser wat de kracht van het nummer is, antwoordt Berge dan ook: “Het is echt. Je communiceert hierdoor echt met je publiek. Maar voor mij is het ook vocaal een uitdaging. Ik moet hier echt voor werken.”

Veel reacties

Berge heeft al veel reacties op het nummer gekregen, vertelt hij. “Vooral van mensen die hetzelfde zijn overkomen. Dan wordt mij gezegd dat ze het nummer in de auto op standje dertig zetten en dan uit volle borst meezingen. Ja, dat zijn hele mooie dingen.”

De zanger is dan ook ‘heel erg blij’ met zijn nieuwe single. “Ik heb Edwin geappt nadat ik het nummer had gezongen in Emmen zondag. Ik vertelde hem hoe dankbaar ik hem was voor het nummer, maar zei ook dat hij er echt sterker uit zou komen. Dat er vanzelf iemand voorbij komt die echt bij hem past.”