Eindelijk samenwerking Ramon Sandbergen en Hans Louws

Ramon Sandbergen en Hans Louws kenden elkaar jaren lang en wilden al die tijd samen al mooie muziek maken, maar dat kwam er simpelweg niet van. Nu komt de single ‘Vergeet ’t niet’ uit en is hun eerste muzikale samenwerking een feit.

 

“De single ‘Vergeet ’t niet’ was de kans voor ons om eindelijk samen te gaan werken en kijken of het niet alleen persoonlijk klikte maar ook muzikaal”, aldus zanger Ramon Sandbergen. Tekstschrijver/Componist Hans Louws en Ramon kenden elkaar al langer en wilden altijd al samen iets moois maken, maar tot voor kort was de mogelijkheid er nog niet. “Door alle lopende projecten van beide kanten kwam dat er niet van”, vertelt de zanger. Met zijn nieuwe single is hun eerste muzikale samenwerking een feit.

Ramon Sandbergen vindt het heerlijk om mid- en up tempo liedjes te zingen en het publiek te vermaken, maar diep in zijn hart is zijn passie het zingen van ballades. ‘Vergeet ’t niet’ is zo’n liedje welke hij met passie kan zingen en volgens Louws kan Ramon zijn Amsterdamse snik hierin laten horen. Samen met Maarten de Groot en Marcel Wela is de zanger gaan stoeien in de studio en hebben ze de single op de plaat gekregen. “Ik mag wel zeggen dat ik er super trots op ben en hoop dat mijn publiek hem met beide armen zal ontvangen”, aldus Ramon Sandbergen.