Duo FEESTLIFT stopt.

Na ruim 8 jaar gaat FEESTLIFT stoppen. Frank & Marco doen dit met een afscheidsfeest op zaterdag 1 juli bij De Slinger in Wijhe. Met medewerking van DJ Joost en een gastoptreden van Ellen Jannink. De toegang is gratis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografie
Frank en Marco vormen samen FEESTLIFT. Frank heeft in diverse bands jarenlange ervaring opgedaan als leadzanger. Marco stond al bij diverse feesten op het podium met o.a. Nick & Simon, Peter Beense, Jan Keizer en Cor Bakker. In 2009 besloten ze om hun zangkwaliteiten te bundelen en verder te gaan als FEESTLIFT. Sindsdien hebben ze vele feesttenten, discotheken en cafés plat gekregen. Met hun onuitputtelijke enthousiasme zijn ze geworden tot één van de leukste feestacts van Nederland.

Maar niet alleen in Nederland kun je ze tegenkomen. In het wintersportseizoen zijn ze inmiddels één van de vaste artiesten in dé après-skibar van Oostenrijk: de Moskitobar in Westendorf. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal optredens verzorgd voor de Nederlandse militairen in Afghanistan.

Naast een grote verscheidenheid aan covers, brengt FEESTLIFT sinds 2011 ook eigen singles uit die door de verschillende radiostations uitstekend worden opgepakt. De productie van deze singles is in handen van niemand minder dan Edwin van Hoevelaak. In 2013 hebben ze een platencontract getekend bij “Holliwood Records”. Dit label richt zich volledig op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group.