Droom Marco de Hollander komt uit

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Met 10 albums, 35 singles, 4 dvd’s en meer dan 150 optredens per jaar is de uit Ter Aar afkomstige zanger niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.
Tijdens deze avondvullende show blikt Marco de Hollander terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden.

Laatste kaarten

Rang 1 op 30 kaarten na uitverkocht (ter info: rij 7 zijn rolstoelplaatsen). Rang 2 nog circa 100 kaarten beschikbaar. Kaartverkoop via de Nationale Theater Kassa (www.NTK.nl) 0900-9203.