Debuutsingle van ster uit Voice of Vlaanderen nu ook verschenen in Nederland

De afgelopen weken is er in Vlaanderen keihard gewerkt aan de promotie rond de single “ Melodie zonder Refrein” van Kim Dejonghe.  En niet zonder succes. Kim staat hiermee stevig op rotatie bij de diverse omroepen. Mede door dit resultaat worden nu de muzikale vleugel uitgespreid naar Nederland. “ Melodie zonder Refrein” is vanaf vandaag officieel ook in  Nederland verschenen.

 

Kim (27) maakte in 2016 een verpletterende indruk tijdens “ The Voice of Vlaanderen” en vele producenten vochten om haar zangkwaliteiten. Eric de Clercq en zijn RCP Music Productions gingen met haar de studio in en kwamen eruit met het geweldige , en nu blijkt succesvolle, “ Melodie zonder Refrein” . Een eerste stap  en zeker geen laatste. Zowel België als Nederland kunnen ervan uitgaan dat er nog lang genoten kan worden van de zangkwaliteiten van  Kim Dejonghe