Concerten Guus Meeuwis gaan gewoon door.

De concerten van Guus Meeuwis vanavond, morgen en dinsdag in het PSV-stadion gaan gewoon door. Dat staat op de website van de zanger die is uitgegeven naar aanleiding van een incident gisteren bij stadion.

 

Statement Modestus Concerts:

Zoals de politie heeft laten weten, heeft er vanavond in het centrum van Eindhoven een verdachte situatie plaatsgevonden welke reeds onder controle is. Uit voorzorg heeft de politie als reactie daarop extra eenheden ingezet. In het stadion is er geen sprake geweest van een dreiging. Wel heeft de politie ons verzocht om het concert met een aantal nummers te verlengen en de mensen nog even bij ons te houden. Dat hebben wij gedaan.

Wij hebben geen verdere informatie over hetgeen is voorgevallen, daarvoor verwijzen wij naar de woordvoerder van de politie.

De komende Groots met een zachte G concerten gaan gewoon door. We blijven natuurlijk alert en nemen de nodige maatregelen, maar er is geen reden om de concerten niet door te laten gaan. Tevens zal de politie extra middelen inzetten om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. De veiligheid van onze bezoekers is altijd onze hoogste prioriteit geweest en zal dat ook altijd zijn.