Colinda & Daisy zijn het met elkaar eens…Mannen zijn jagers en wij zijn ’t wild…..

De tekst van de nieuwe single ‘De jagers en ’t wild’ van Colinda & Daisy vertelt precies het ‘verhaal’ hoe vrouwen over mannen denken. ‘Zij zijn de jagers en wij zijn het wild…’. Mannen zetten je in huis met een poetsdoek en achter het fornuis. Dat is nu voorbij, geen mannen meer voor mij.

 
‘Er is geen man die blind is te vertrouwen, want wat ze zeggen is toch vaak gespeeld’, aldus een zinsnede in de tekst. ‘De jagers en ’t wild’ was eigenlijk bedoeld voor de carnaval van volgend jaar. Omdat ik in de loop van dit jaar nog zo veel verschillende dingen wil ga doen is besloten om in 2018 geen carnavalsnummer uit te brengen. In september staat de volgende single alweer gepland. Dat betreft een nummer uit de pen van Jef Weber. Tegen de donkere dagen aan kom ik met een heel mooi rustig liedje en even daarna is het al carnaval. Daarom brengen we na al dat feestgedruis een nieuwe single uit’, vertelt Colinda.

De tekst van ‘De jagers en ’t wild’ is geschreven door Emile Hartkamp. Harald Queens heeft er vervolgens een feestversie van gemaakt waardoor er toch weer een heel ander liedje ontstaat.

De uit Tilburg afkomstige zangeres ziet er in de clip behoorlijk anders uit dan wat we van haar gewend zijn. Ze is inmiddels 39 kilo afgevallen. ‘Veel meer moet er ook niet af. Ik vind het goed zo. Als het zo blijft ben ik zeer tevreden. Ik kan gelukkig alles nog eten, al zijn het wel kleine porties’, aldus Colinda.

Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl en www.facebook.com/zangerescolinda.