Boulevard Outdoor 2017 Lageveld Wierden met o.a. Ali B, Snollebollekes en Henk Dissel.

Op zaterdag 1 juli 2017 is het tijd voor het gezelligste festival van Oost-Nederland. Met maar liefst 5 stages, een secret area, super veel entertainment, verrassingen en Boulevard Beach, ga jij zeker het ultieme festival gevoel beleven samen met al je vrienden! De ultieme festivallocatie waar gezelligheid, goede muziek, lekker eten en tof entertainment samen te smelten tot een heerlijk festival.

De Line-up

Ieder jaar zorgen we voor een gevarieerde line-up met zowel populaire acts als artiesten uit de regio. Ali B, The Partysquad, Diggy Dex, Freddy Moreira, Sophie Francis, F1rstman, B-Front, Titan the one who knocks, Sub Sonik, Phuture Noize, D-Fence, Hard Driver, Gerard Ekdom, Snollebollekes, Henk Dissel, Greg Denbosa en nog veel meer!

Kaarten; http://www.boulevardoutdoor.nl/tickets/

 

Evenementdatum: 1 juli 2017 14:00
Locatie: Wierden, Recreatiepark Het Lageveld