Anouk keert terug als The Voice of Holland-coach

Anouk keert terug op de rode stoelen van The Voice of Holland. Dat is opvallend, aangezien ze het de vorige keer niet echt naar haar zin leek te hebben. “Nu ga ik er anders in. Ik weet wat ik kan verwachten”, zegt Anouk over haar terugkeer, aldus de Televisier.
Anouk was in 2015 te zien als coach in The voice of Holland. Dat was van korte duur, aan het einde van het seizoen maakte ze bekend te stoppen met het programma. Dat had te maken met haar zwangerschap, al dacht de kijker dat ze het ook niet erg naar haar zin had tijdens de opnames. Dat blijkt lariekoek. Ze vond het kennelijk zo leuk dat ze komend seizoen terugkeert als coach in de talentenjacht.
Anouk

“Ik heb het tijdens het programma wel degelijk naar mijn zin gehad en onwijs veel gelachen, maar dat is er allemaal uitgeknipt”, vertelt Anouk in RTL Boulevard. Komend seizoen zal ze ongetwijfeld opnieuw een lach op haar gezicht krijgen door de scherpe opmerkingen van haar collega’s Waylon, Sanne Hans en Ali B.
Winst

Plezier hebben in het werk is belangrijk, al staat de concurrentiestrijd tussen de coaches al jaren centraal in The voice of Holland. Daar wil Anouk zich komend seizoen niet te veel op focussen. Ze hoeft de nieuwe reeks niet per se te winnen. “Het zou natuurlijk heel fijn zijn, maar het is niet dat ik depressief in mijn bed ga liggen als het niet gebeurt”, zegt de zangeres.
Guus Meeuwis

Anouk neemt de plaats in van Guus Meeuwis, die vorig seizoen te zien was in The voice of Holland. “Als je het programma goed wil doen moet je er voor de volle 100 procent voor gaan en dat gaat volgend jaar niet, omdat ik zelf veel dingen wil doen”, zei de Brabander over zijn vertrek bij de talentenjacht.