Aafke Zuidersma met aangrijpende single “Minsk fan Wearde”

“Minsk fan Wearde” won LIET 2016. Het jaarlijkse Friestalige festival. En door deze overwinning was de Nederlandse vertegenwoordigster op het Liet Internationaal , het Songfestival voor minderheidstalen, welke in april 2017 werd gehouden in het Noorse Kautokeino. Ze werd uiteindelijk tweede een geweldige prestatie. Het aangrijpende “ Minsk fan Wearde” gaat over een overleden vriend en bandlid.

 

Aafke Zuidersma van beroep kapster zingt het liefst de hele dag en bij voorkeur op een podium waar ze mensen kan entertainen. Of het nu alleen is , samen met gitarist Sietze Bouma of als lid van de band Boulevard. Het podium is haar vijver en daar voelt ze zich thuis.

“Minsk fan Wearde” is vanaf nu verkrijgbaar via de legale download- en streaming sites maar is natuurlijk ook aan te vragen via je favoriete radiozender(s)