50 stadionconcerten voor Guus Meeuwis

50 stadionconcerten! Wauw., roept zanger Guus Meeuwis. ” Dat is best een beetje gek, maar vooral ook waanzinnig leuk. Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren de moeite heeft genomen om naar ons toe te komen. Om samen met ons van elke avond een hoogtepunt te maken. Want elk jaar en elk concert loop ik het podium af met het idee; leuker dan dit kan het echt niet worden.

 

En elk jaar en elk concert blijkt dat toch weer te kunnen. Laten we hier met z’n allen nog heel lang mee doorgaan.”

Ook een groot dankjewel voor mijn band en crew, Douwe Bob, Racoon, Dwight Dissels en zijn G-Roots koor. En natuurlijk voor de vrienden waarvan ik werkelijk niet wist dat ze erbij zouden zijn; Gers Pardoel, Miss Montreal, Nick & Simon, Nielson en Rowwen Heze. Dank dank dank!, aldus de zanger.

Wie net als ik nog even wil nagenieten hebben we een tof filmpje.