Zangeres Anya schreef boek dat ze nooit had willen schrijven

Het boek ‘Lieve Boris’ had Anja Dalhuisen ( Anya) nooit willen schrijven. Anja; “ Over onze lieve kleine man die veel te kort bij ons was en die we voor altijd zullen blijven missen. Mijn verhaal, over het verlies van onze lieve baby…”
Toen Boris overleed in mijn buik, na een zwangerschap van 39 weken, leek óók mijn leven voorbij. Ik wilde niet meer verder, en sterker nog, ik wist niet eens hoe. Toch is het me gelukt om stapsgewijs mijn leven weer op te pakken, en kan ik inmiddels op een nieuwe manier gelukkig zijn.
In dit boek lees je hoe ik de veel te zware periode na het verlies van Boris, door ben gekomen. Door middel van fragmenten uit mijn dagboek, gedichten en briefjes aan Boris, beschrijf ik de rauwe pijn van het gemis en hoe de donkere dagen langzaam weer wat lichter werden. Ook heb ik getracht, om vanuit mijn eigen ervaringen, een aantal handvaten te bieden aan ouders die ook hun baby hebben verloren.

‘Lieve Boris’. Een boek over onze allermooiste zoon, en tevens het bewijs dat door liefde zelfs het zwartste zwart weer licht kan worden.
PRESALE / VOORVERKOOP
Het boek komt 10 mei uit (en wordt dan ook geleverd), maar ik wil jullie graag de kans bieden om het boek vanaf nu t/m 10 mei te bestellen voor een lagere prijs. Het boek is vanaf 10 mei te koop voor €19,90 maar in de presale voor slechts €15,90 (deze prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten).

BOEKPRESENTATIE ‘LIEVE BORIS’
• Woensdag 10 mei, vanaf 20.00 uur
• De Rheezerbelten in Hardenberg
• Gratis entree
Er zijn nog een aantal plekken over. Info; www.lieveboris.nl of via haar facebook pagina; Het Allermooist

Boek bestellen;

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/het-allermooist/