Zanger Chris de Roo getroffen door hartinfarct.

Zanger Chris de Roo is afgelopen vrijdag getroffen door een Hartinfarct en acuut gedotterd De toestand is inmiddels stabiel, zo heeft het management laten weten. Enorm geëmotioneerd is Chris na alle gebeurtenissen en moet nu langzaam de draad weer proberen op te gaan pakken.

 

De mensen om Chris heen en ook de Fans zijn enorm geschrokken en ongerust . Van veel collega’s en vrienden kreeg Chris even een berichtje, een kaartje en medeleven …. Hartverwarmend aldus de zanger.

“Nu is het een kwestie van opbouwen en revalideren, maar ik heb geluk gehad ik leef gelukkig nog!! Moet er toch niet aan denken hoe het anders had af kunnen lopen , ik krijg verdorie een baby in eind november begin december ” aldus Chris”
De nieuwe single zou ook eind mei uitkomen en ook de promotie werkzaamheden zoals muziek feest op het plein, en andere feesten had Chris zijn nieuwe single te gehore willen brengen maar helaas is het even anders gelopen.de Cd laat nu heel even op zich wachten maar dat komt allemaal goed.