Yonina en Melissa zetten SISTER SISTER met nieuwe single vast op de muzikale kaart

Sister Sister bestaat uit twee goedlachse en spontane meiden afkomstig uit Emmen. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk en uniek zangduo. Waar ze ook optreden het dak zingen ze eraf! Geen repertoire is hun beide vreemd want of het nu gaat om de meezingers – rock – soul – country Nederlands of Engelstalig.

 

Allround inzetbaar en altijd kwaliteit. Sister Sister bestaat uit de zussen Yonina en Melissa Hendriks beide van jongs af aan besmet met een virus dat zingen heet. Yonina heeft in verschillende bands en zingen is haar passie. Dezelfde passie heeft haar jongere zus Melissa ook. Naast het zingen heeft Melissa, de donkere helft van het duo, ook nog de kwaliteit op vele instrumenten te spelen. Geef haar een instrument en ze speelt alsof ze niet anders heeft gedaan. Sister Sister is gewild op vele evenementen in eigen land maar ook Duitsland weet mee te spreken over deze twee. Na een aantal Nederlandstalige nummers te hebben uitgebracht de afgelopen jaren. Nummers die men nog veelvuldig hoort op diverse zenders hadden ze zin in een Engelstalig nummer. En wat voor een kunnen we zeggen. In de studio en onder leiding van producent Peter van der Veen ( PenT Produkties) hebben ze “ Another Fast Love” opgenomen. Een lekker stevig nummer die het verdient om dagelijks gehoord te worden. In een bomvol Café Pierrot werd onlangs de presentatie van de single gehouden en de reacties van het publiek lovend. Met “ Another Fast Love” zetten de beide zussen zich nog vaster op de muzikale kaart en de komende weken zal geheel Nederland weten wie ze zijn. De single is zowel fysiek verkrijgbaar bij de reguliere verkooppunten en ook via de website van Sister Sister maar is ook te downloaden en streamen via de legale kanalen. Naast deze geweldige single is er ook een clip van verschenen die vanaf deze week ook veelvuldig te zien is via de diverse (clip) zenders.