WIMMIE is terug met nieuwe single

Voor de verkoop van meer dan 25.000 singles, het aantal streams en de downloads, heeft volkszanger Wimmie Bouma toch maar mooi een Gouden Award in de wacht weten te slepen voor ‘De Ring Die Jij Draagt’. Het liedje zal binnen het circuit in de komende jaren wel eens uit kunnen gaan groeien tot een echte klassieker.

 

Een Nr-1 notering in de RADIONL-Top 1500, een groots live-concert, die Gouden Award, zijn vele optredens waaronder bij het Mega Piraten Festijn, de zanger heeft zijn naam onder-tussen méér dan gevestigd in ons land!

Wimmie Bouma; 36 jaar, schilder en zanger, getrouwd en vader van twee kinderen, heeft de afgelopen jaren bewezen een blijvertje te zijn binnen het Nederlandstalige lied. Nummers als ‘Als Jij Het Niet Meer Weet’, ‘Mijn Kleine Rosa’, ‘Zing En Leef Zonder Zorgen’, ‘Jouw Tranen Liegen Niet’, ‘Mambo Mambo’ of ‘Gewoon Even Teveel’, om er maar er paar te noemen, zijn- en worden volop gedraaid in het land en worden door de liefhebbers van het levenslied omarmd. En dit geldt evenzo voor de albums ‘De Verleiding’, ‘De Ring Die Jij Draagt’ en ‘Het Leven Is Mooi’ die Wimmie sinds 2009 op de markt bracht.

Na een uitstapje is de Zwolse volkszanger trouwens weer terug op het vertrouwde nest. In goed overleg heeft Wimmie namelijk weer onderdak gevonden bij HvV-Entertainment van Henri van Velzen. Voor de opnames van zijn nieuwe single ‘Nu Jij Nog!’ keerde hij dan ook weer terug achter de microfoon van topproducer Martin Sterken in diens studio. “Het is weer tijd voor een echte Wimmie Bouma-plaat”, zo lieten de zanger en zijn managementteam weten! Deze nieuwe plaat, naar het Nederlands bewerkt door Martin Sterken, is een gepassioneerde, energieke en ritmische popschlager waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. De single zal vergezeld gaan worden door een fraaie videoclip vervaardigd door Tvoranjeclips.nl van William Ten Kate. Kortom.. Wimmie Bouma is helemaal terug!