Wilfred Gerrits pakt de draad weer op met comeback single “ Liever dat je gaat”

Wilfred Gerrits is al jaren een bekende naam in de Nederlandse Showbizz. Bracht in het verleden producties uit in eigen beheer maar veel verder dan Vroomshoop kwamen ze vaak niet. Tot in 2005 hij het nummer “ Onder de Sterrenpracht” opnam in de studio van Douwe Buiter in KLazienaveen uitbracht op eigen label. Een schot in de roos want het nummer werd landelijke door vele zenders opgepakt.

 

Stond weken op 1 in de Delta FM Top 30. Vraag naar optredens werd steeds groter en aanvragen voor interviews kwamen er van heinde en verre. In 2007 werd Wilfred gebeld door Lucas ( van het duo Lucas & Gea) die om toestemming vroeg om “ Onder de Sterrenpracht” opnieuw op te nemen en uit brengen. “ Een eer dat mijn liedje door Lucas & Gea werd opgenomen” vond ik het “ en nu ik eraan terug denk nog steeds” aldus Wilfred.
Door allerlei omstandigheden werd het , ondanks groeiend succes, Wilfred in 2009 teveel en heeft hij de muziek vaarwel gezegd. Nu jaren later kruipt het bloed toch weer en ondanks is hij terug in de showbizz met een eigen opname studio ,G-Records Audio Productie ,waar hij zich als vis in het water voelt en van waaruit met alle kennis die hij heeft opgedaan in de laatste jaren producties maakt voor derden en nu ook zijn comeback single komt. “ Liever dat je gaat” is gebaseerd op eigen ervaring uit de periode eind 2008 begin 2009 toen hij in de knoop raakte.
Kortom een periode wordt afgesloten en die periode bezingt hij in zijn single “ Liever dat je gaat” . Vanaf 12 mei, zijn geboortedatum, verkrijgbaar via de downloads – te horen via de stream en verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak. En niet te vergeten aan te vragen bij je favoriete radiozender(s)