WENDY DE LAAT ; MAAK VEEL MOOIE DAGEN

Wendy de Laat staat zoals zij zelf zegt voor liedjes met hart, ziel, de lach en een traan, waarmee de Brabantse zoveel mogelijk mensen hoopt te plezieren maar ook te raken. De vrolijke zangeres uit Oosterhout merkt dat haar carrière een duidelijke stijgende lijn laat zien sinds dat zij in 2014 voor het eerst van zich liet horen met de door haarzelf geschreven single ‘Zonder Jou’.

Deze debuutsingle vormde de inleiding naar de release van achtereenvolgens ‘Mijn Kind’, ‘Liegen En Bedriegen’, ‘Vergeet Mijn Naam’ en ‘Wat Ik wil zeggen’. Die laatste single is van november vorig jaar en ook deze kreeg weer volop aandacht bij de radiozenders en muzikale televisieprogramma’s, en is in de smaak gevallen bij het publiek.

Wendy zal komende zomer wederom haar opwachting maken bij het altijd drukbezochte evenement Oosterhout-Live en daar zal ze zeker ook haar nieuwe single ‘Maak Veel Mooie Dagen’ ten gehore gaan brengen. “Een lekker positief nummer op een prettig tempo en eentje met een flink feestgehalte”, zo meldt de Oosterhoutse. Tekst en muziek zijn van de hand van Femke Reuvers en Frank Verkooyen en de laatste is tevens verantwoordelijk voor de productie van deze feestelijke meezinger. “Een nummer dat ik nu echt nodig had om m’n repertoire bij mijn optredens een extra boost te geven, en eentje waarmee de zalen en kroegen zeker te weten op z’n kop worden gezet! Een nummer ook dat als je op de werkvloer staat, en je hoort ‘t op de radio, je werkdag absoluut vrolijk maakt”, aldus Wendy de Laat over haar nieuwe single welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade.