“Welterusten” nu eindelijk landelijk als single uitgebracht

Wendy van den Bosch is in Friesland al lang geen onbekende meer. Vele podia heeft ze succesvol beklommen en steeds vaker komt ze er achter dat zingen toch wel haar passie is. “Mensen vermaken met zingen is toch zo fijn om te zien” aldus de goedlachse Wendy.

In de afgelopen jaren heeft ze aan diverse talenten jachten meegedaan waaronder de zoektocht van Radio NL naar de ‘ prinses van jet levenslied’ in 2010. en sindsdien groeit het aantal optredens. In 2014 ging er een wens van haar in vervulling en dat was het opnemen van het nummer “ Welterusten” een piratenknaller in Nederland en België van ongekende hoogte. En van het nummer werd een clip gemaakt die prompt hoog scoorde in de TV Oranje Top 1000. Nu enkele jaren later doet ze wat ze toen niet voor mogelijk hield en dat is de single landelijk uitbrengen.  En natuurlijk is de verwachting  dat de muzikale wijzers van haar gunstig komen te staan en dat veel radiozenders in den lande het nummer gaan oppakken. Tussen de vele mooie hits valt dit nummer zeker op …
WELTERUSTEN is vanaf vandaag verkrijgbaar als download – stream – en via de reguliere cd speciaalzaken en natuurlijk aan te vragen bij je favoriete radiozender(s)