Wegens groot succes extra concert André Hazes op 13 oktober!

Een paar weken geleden kondigde Nederlands nieuwste volksheld zijn eerste concert in Ahoy aan. Het concert was in no time uitverkocht en fans vroegen massaal om een extra concert. Vandaag kondigt de zanger aan dat hij om die reden een extra concert geeft op 13 oktober.

André Hazes wordt door Nederland omarmt. Wanneer ‘Leef’ klinkt wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. André weet van elke gelegenheid een feest te maken. Hij is een jonge man met (h)eerlijke emotie en het hart op de tong. Na 5 uitverkochte concerten van de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes houdt Nederland van Hazes als nooit tevoren. Hoogste tijd dus om een nieuw Hazes avontuur aan te kondigen: André Hazes – Live in Ahoy.

Nederlands nieuwste volksheld geeft op 13 en 14 oktober 2017 een groots opgezet concert in Ahoy. Het publiek kan zich onder meer verheugen op alle hits van het album ‘Leef’ én op de live première van de nummers van zijn nieuwe album dat heel binnenkort uitkomt.