Tweede single “Op zoek naar jou” voor A37

Duo A37 presenteerde op zaterdag 13 mei hun Het duo dat bestaat uit Edwin Geres en Appie Snippe brachten in oktober 2015 hun eerste single uit getiteld “Ons Café”.  Het leek stil te zijn, maar ze stonden regelmatig in het land op diverse podia’s, maar nu was het toch écht tijd om met iets nieuws te komen.

Edwin heeft de tekst, in samenwerking met Alie Feenstra, geschreven. De heren doken al gauw de studio in om het op te nemen en er werd snel een afspraak gemaakt voor de clip. Edwin en Appie zijn hun vrienden, Pedro en Gini Winkel, erg dankbaar dat zij de locatie beschikbaar hebben gesteld.

Op zaterdag 13 mei werd hun single gepresenteerd aan het publiek en dit feest werd gehouden in “Ons Café” te Coevorden. Er waren optredens van oa. René Janssen, Michelle Okken, Debby Deborah, Aly Wouters, Wim Voskuil, Bé Dilling, Jannette Nijstad, Spang!, Jan Warringa, Jeroen Stevens en uiteraard het duo zelf. De avond werd gepresenteerd door hun plugger Willem de Bie van All 4 You events/promotie. De single werd uitgereikt door hun vaste cameraman,  Robert van Rtv Mediaproductie.

De heren kunnen met een goed gevoel terugkijken op een zeer geslaagde avond, want de sfeer zat er al snel in. De liedjes die er die avond ten gehore werden gebracht, werden luidkeels meegezongen door het enthousiaste publiek. De heren willen ons niet meer zo lang laten wachten en zijn al bezig om inspiratie te vinden om zo snel mogelijk met iets nieuws te komen. De clip “Op zoek naar jou” van Duo A37 is nu ook te zin bij TV Oranje.