Theo Verwoerd maakt zomerse versie van “Can’t take my eyes”

Theo Verwoerd komt nu met een fantastische uptempo versie van de oude hit “Can’t take my eyes of you” in een Nederlandstalige versie getiteld; “Jij bent de liefste”. De uit Utrecht afkomstige zanger Theo Verwoerd bracht deze zomer een heerlijke nieuwe remake uit van de wereldhit “Celebration” die in het Nederlands de titel kreeg “Lekker Feesten”. Het nummer werd een grote radiohit voor Theo, die zowat op elke grote en kleine radiozender te horen was in Nederland en België!
Reden genoeg voor hem om voor zijn nieuwe singel opnieuw contact op te nemen met de producer van deze hitsingel; André Kooiman. Theo kwam met een nieuw idee om van de oude hit “Can’t take my eyes of you” een nieuwe uptempo versie te maken. Theo schreef zelf de Nederlandstalige tekst van het nummer getiteld; “Jij bent de liefste”, en het arrangement werd compleet verbouwd door André. “Het nummer swingt en heeft een heerlijke beat” zegt Theo wederom tevreden.
Zijn nieuwe single “Jij bent de liefste” is vanaf Mei 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Het nummer wordt gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Met zijn nieuwe versie van deze bekende wereldhit heeft Theo Verwoerd een hele catchy nieuwe single die naar verwachting weer goed zal worden ontvangen
bij de radiostations en liefhebbers van het Nederlandstalige lied!