Samantha Steenwijk en Mike Peterson ook op podium Toppers.

Maandag 15 mei hebben De Toppers officieel bekend gemaakt wie er in de halftime show staan op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in de Amsterdam Arena. O.a. Samantha Steenwijk en Mike Peterson mogen dit jaar gaan optreden voor 50.000 feestende mensen.
Zij hebben dit zelf bekend mogen maken via hun social media.

 

‘Ik ben als een kind zo blij dat ik mag optreden bij de Toppers In Concert. Zo dankbaar.’ Aldus de vrolijke Samantha in het filmpje op haar social media. Het gaat goed met Samantha, haar nieuwe single ‘Als Je Tot Morgen Bij Me Blijft’ staat op alle Nederlandstalige playlisten en wordt zeer goed ontvangen in het land. Ze heeft een nieuw boekings/managementkantoor Entertainment-NL waar zij zich als een vis in het water voelt.
Voor Mike Peterson is dit de tweede keer dat hij mag optreden in de Amsterdam Arena, maar hij vind het niet minder spannend. Ook hij geeft aan zeer vereerd en trots te zijn. Tevens mag hij vooraf de fans opwarmen op de Toppers Fanzone waar ook jaarlijks 10.000 mensen op af komen. Mike Peterson heeft getekend bij Rocket Agency, zij verzorgen vanaf 1 mei alle boekingen van Mike Peterson
Voor vragen over zowel Samantha Steenwijk als Mike Peterson kun mailen naar info@nrgymusic.nl of bellen met 035-6246161