RTV OOST Jubileumtour zondag van start in Haaksbergen.

Zondag viert TV Oost haar 25ste verjaardag op de Markt in Haaksbergen. We starten om 11 uur met een uur lang ‘frühshoppen’. ’s Middags om 16 uur maakt een lange rij bekende artiesten zijn opwachting op het grote opblaasbare RTV Oost-podium tijdens het pleinfeest. De entree is gratis.

 

Frühshoppen, 11.00 – 12.00 uur

Vanaf een speciaal ingericht RTV Oost plein met kraampjes met lokale specialiteiten en gezellige zitjes, praten Bert Eeftink en Dorothy Oosting met leuke gasten aan tafel. De Grensland Oberkrainer uit Overdinkel zorgen voor de muzikale ondersteuning. Sfeer dus!

Pleinfeest, 16.00 – 18.00 uur

We maken er een mooi feestje van met een lange rij artiesten, o.a.;

  • Bouke
  • Dries Roelvink
  • Johnny Bolk
  • Timeless
  • Elz Bakker
  • Marga Bult
  • Ronnie Ruysdael
  • George Baker
  • Nino Debois