Ronald Goedemondt, Leo Alkemade en Jochen Otten in videoclip ‘Wat Zou Elvis Doen?’ van Guus Meeuwis!

Traditiegetrouw maakt Guus een introfilm voor zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Voor de komende editie, die 8 juni aanstaande van start gaat, heeft de zanger de hulp ingeroepen van komieken Ronald Goedemondt, Leo Alkemade en Jochen Otten. Het resultaat bewaart Guus als een verrassing voor de bezoekers van zijn concertreeks.

 

Een tipje van de sluier krijgen we echter al te zien in de videoclip van zijn nieuwe single ‘Wat Zou Elvis Doen?’. Hierin zijn fragmenten van de komische introfilm te zien waarbij Guus voor verschillende dillema’s wordt gesteld; kiest hij voor de universiteit of het café? Voor het voetbal of de fanfare? Ook zien we de komieken in de rol van producer kruipen, waar zij op geheel eigen wijze invulling aan geven om zo het beste uit Guus te halen. Naast de fragmenten van de introfilm bevat de videoclip exclusief materiaal van zijn trip naar Memphis waar hij de single ‘Wat Zou Elvis Doen?’ heeft opgenomen.