Rob heeft patent op liedjes met een kreet en een boodschap, dus Leef de dag met een lach !

Praktisch iedere liefhebber van het volkse repertoire kent ze wel: ‘Neem jij maar een ander in de maling’, ‘Nou en’, ‘Dat weet iedereen’, ‘Dat maak ik zelf wel uit’ of ‘Denk wat je denken wil van mij’. Liedjes met een statement die volkszanger Rob Zorn de afgelopen jaren uitbracht en die uiteindelijk uitgroeiden tot de zogenaamde kroegen knijters, waaraan velen heel veel plezier beleven.

 

Ruim dertig jaar geleden is het alweer dat de Haarlemmer uit handen van zijn idool André Hazes, het eerste exemplaar van zijn debuutsingle ‘Het is voorbij’ mocht ontvangen.
Rob Zorn staat voor de gezellige Hollandse volkse meezinger en hij heeft daarbij patent op liedjes met een kreet en boodschap. Precies zoals de volkszanger zelf is eigenlijk; het hart op de tong en dus gewoon onomwonden recht voor z’n raap. Geheel passend in die traditie is ook zijn nieuwe single; ‘Leef de dag met een lach’. Opgenomen bij- en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Stress en zorgen verdwijnen onmiddellijk zodra deze vrolijke plaat passeert. Reken maar dat de kroegen, zalen en pleinen de komende maanden hiermee worden omgedoopt tot een deinende massa en waar de lach de boventoon voert. Rob Zorn en Rood-Hit-Blauw hebben er weer één….. Dus onthoudt deze zonnige single mede mogelijk gemaakt door www.cheapasszonnebrillen.nl: Leef de dag met een lach!