Ray Co maakt film-achtige nieuwe singel;“Weer als een kind”

De Rotterdamse zanger Ray Co (Rene Koenegras) bracht begin dit jaar pas zijn eerste singel uit. Inmiddels is hij al toe aan zijn 3e singel waarmee hij het deze keer over een totaal andere boeg gooit! Na 2 echte feest singels te hebben gemaakt met de titels; “Als de bel weer gaat” en “Jou herken ik met gesloten ogen” laat de eigenaar van een theaterbedrijf nu zijn artistieke kant spreken.
Hij schreef zelf de tekst voor dit bijzondere nummer getiteld; “Weer als een kind”. Met dit idee ging hij naar de studio van producer en componist André Kooiman en vroeg hem om filmachtige muziek te componeren bij zijn intrigerende tekst. Het resultaat is een fantastische en bijna mystieke singel geworden met heel veel dynamiek in zowel zang als in de prachtig gespeelde instrumenten.
“Ik heb gekozen om een artistieke en experimentele singel te maken, minder op commercie gericht, maar toch zal dit veel mensen inspireren” zegt Ray Co trots. De single is vanaf mei 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook heeft hij een bijzondere videoclip bij dit nummer die is gemaakt door Danny Snoek Videografie, die o.a. te zien is op Youtube.
“Weer als een kind” is een bijzondere singel van Ray Co, die hiermee laat horen dat hij van veel markten thuis is! Meer info: www.theateralsmiddel.org