Pascal de Vormer schrijft “Mañana”  voor Robin

De studio van Peter van der Veen was de afgelopen weken regelmatig het adres waar Robin te vinden was. Keihard heeft deze uit Hoogezand afkomstige zanger gezocht naar een waardig opvolger van “ Ik voel met beter zonder jou”  en die zoektocht is geslaagd.

 Pascal de Vormer de man die voor meer zanger en zangeressen nummers schrijft heeft zich ook ontfermd over Robin en kwam met het zomerse Mañana.  Een schot in de roos en precies iets wat Robin voor ogen had. Samen met Peter van der Veen heeft hij er druk aan gewerkt en het resultaat is dat er nu een single is verschenen die klinkt als een klok. Zomerse mee-deiner die  er wel eens voor zou kunnen zorgen dat Robin airplay krijgt en meer harten voor zich zal gaan winnen. De komende weken zal Robin zijn Mañana via diverse bezoekjes aan radio zenders gaan promoten
Mañana is vanaf vandaag verkrijgbaar als download – stream – en via de reguliere cd speciaalzaken