Nieuwe single Thomas Berge

Onlangs werkte Thomas Berge met Edwin van Hoevelaak aan hun project ‘The Acoustic Sessions’ met de liedjes ‘Leef’, ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’, ‘Open Einde’ en ‘Ik Hou Van Jou’ die vanaf 17 mei op EP zijn verschenen.  Na ruim een jaar samen hard werken en schrijven had zijn producer Edwin van Hoevelaak ook ideeën voor een nieuwe single!!

 

Hij deelde zijn persoonlijke ervaringen aan de zanger…… een verhaal voor de nieuwe single is ontstaan. De titel is ‘Ik wil niet dat je gaat’ en wellicht heel veel mensen hier een erkenning in zien…… een relatie die je zelf uit je vingers hebt laten glippen.

Thomas zocht een song waar hij zich vocaal weer zou kunnen laten horen waar zijn fans hem van kennen, en waar het grote tot nu toe onbereikbare publiek echt kan horen waar hij vocaal tot in staat is.  Edwin had een geweldige song, een verhaal met de juiste passie voor Thomas gemaakt…… een krachtige, swingende uptempo popsong.

 

Download; https://itunes.apple.com/nl/album/ik-wil-niet-dat-je-gaat-single/id1239713345