Nieuwe single Sasja Brouwers.

Sasja Brouwers is allang geen onbekende meer in het vak. Ze speelde mee in een musical van Joop v/d Ende, deed mee aan het Nationaal Songfestival 2003, Xfactor 2006 en als kroon op haar harde werken stond zij in 2012 bij Toppers in Concert in een uitverkochte Arena.
Daarnaast bracht ze met regelmaat singles uit en kunnen we spreken van een herkenbare “Sasja Brouwers sound”.
Na een lange stilte, mede door een burn-out, komt Sasja in 2017 weer helemaal terug. Sterker dan ooit en met een compleet nieuw team om haar heen lanceerde zij 7 mei haar nieuwe single ‘Onze dag’. De Single werd uitgereikt door Patty Brard, (foto) “Ik heb weinig vrouwen gezien met zoveel doorzettingsvermogen als jij hebt. Sasja kan entertainen als geen ander en behoort een ereplek te krijgen als Nederlandse volks zangeres”, aldus Patty.
De single beleefde de radio primeur in het programma ‘Volgspot’ bij Hijlco Span op Radio 5 en we hopen dat dit het begin is van een groot succes.
‘Onze dag’ is een vrolijk uptempo stuk waarbij de vertrouwde samenwerking met Edwin van Hoevelaak weer is opgepakt. “Edwin weet als geen ander het onderste uit de kan te halen bij mij, zowel emotioneel als artistiek. Op het moment dat je dat samen weet te combineren kun je mensen raken”, aldus Sasja.
Na het succes van ‘Jij hoort bij mij’ in 2012 is het voor Sasja duidelijk dat haar hart ligt bij de pop-schlager sound.