Nieuwe single van Rika draagt titel ‘Als hij wist’

Met haar nieuwste titel ‘Als hij wist’ weet de Groningse zangeres Rika weer een krachtige schlager te presenteren die op haar eigen label (HBR Producties) is uitgebracht. Vorig jaar wist ze te verassen met de titel ‘liefde zonder berouw’ en bracht ze een duet met Coen Laning. Nu gooit de zangeres het over een geheel andere boeg.

 

De route in 2017 is al uitgestippeld waarbij haar eerste album zal verschijnen op 29 oktober. Zelfs een nieuw duet met een andere artiest ligt in de lijn der verwachtingen.
De komende tijd is het eerst de bedoeling haar nieuwe single volop onder de aandacht te brengen en het publiek enthousiast te maken voor haar nieuwe album. Het nummer is opgenomen en geproduceerd door Gerto Heupink, die ook het album zal produceren. Voor de bijbehorende clip is Rika afgereisd naar Texel. De clip laat duidelijk zien dat emoties en gevoelens soms moeilijk onder controle te houden zijn. Nieuwsgierig? Kijk gauw op YouTube!
Inmiddels is er gestart met de landelijke promo van deze gloednieuwe, goed in het gehoor liggende schlager. Ook zal de zangeres weer diverse stations vereren met een bezoekje om de promo extra kracht bij te zetten. Daarnaast zal het nummer te beluisteren zijn in de diverse streamingportals en te downloaden in de bekende webshops.