Nieuwe single Quincy

‘Wat doe jij’ is de nieuwe single van Quincy. De single ligt in het verlengde van de vorige single ‘Laat vannacht je deur maar open’. De herkenbare eigen stijl van Quincy is daarin ook duidelijk te horen. De nieuwe single ‘Wat doe jij’ van Quincy is wederom geschreven door Bram Koning.

 

Bram en Quincy hebben samen al meerdere singles gemaakt zoals ‘Laat vannacht je deur maar open’ en ‘Ben je morgen nog van mij’.

Door alle eigen nummers heeft Quincy inmiddels een duidelijke eigen sound neergezet. Hij zingt veelal up-tempo singles met duidelijke gitaarpartijen van Marcel Fisser. Desondanks is er ook wel ruimte voor ‘andere’ liedjes. Quincy is een muzikale duizendpoot en als zanger niet in een hokje te plaatsen, maar vaart wel een duidelijke koerst qua eigen singles.