Nieuwe single Maurice Fermont.

2017, nu al een veelbewogen jaar voor Maurice Fermont. Na twee succesvolle singles heeft hij inmiddels een goed gevulde agenda met boekingen. Met zoveel positieve ontwikkelingen heeft een derde single natuurlijk niet lang op zich laten wachten.  Zijn nieuwe single “Dat ben jij” is een duidelijk voorbeeld van de extreme veelzijdigheid van Maurice Fermont.

 

Het heeft pop invloeden, een heerlijke frisse zomerse sound, en verrassende details. Bovendien is een videoclip geproduceerd waarvan gezegd mag worden dat deze in Nederland uniek is.
Voor de jongere generatie en de DJ’s die veel in het land draaien, is een exclusieve moombathon-remix gemaakt van “Dat ben jij”. Hiermee is direct een brug geslagen tussen Nederlandstalige muziek en de hedendaagse jeugd. Dus ook in elk (feest)café is “Dat ben jij” een welkome track.
Momenteel zit Maurice naast zijn drukke agenda ook wekelijks in de studio om zijn repertoire verder uit te breiden, en samen met zijn producer/manager Peter van Nierop de lijnen van zijn carrière verder vorm te geven.